کلهپلو \ kalle-polow \ ، از غذاهای محلی مردم شمیرانات که بهدلیل مقوی بودن بسیار مصرف میشود. برای تهیۀ آن کلۀ گوسفند را به شیوۀ معمول پخته، سپس برنج را با آب آن میپزند و گوشتهای کله را تکهتکه کرده، روی پلو میگذارند. مردم بعضی از روستاهای شهرستان شمیران در پختن این غذا از عدس و شنبلیله نیز استفاده میکنند. اهالی دربندسر کله را به صورت دیگری نیز میپزند. آنها کلهپاچه را در دیگ قرار میدهند و میگذارند با جو یا آهیل تا صبح بپزد و به آن زردچوبه و شنبلیله نیز اضافه میکنند. در این غذا که به آن «کورپلو» میگویند، از برنج استفاده نمیشود.