نام کتاب : BOK29722 نویسنده : 0 جلد : 1 صفحه : 137
ج-اگر تا ماه رمضان آينده روزه را قضا نكرده بايد علاوه بر قضا،كفاره غير عمد هم بپردازد و اگر تا قبل از رمضان آينده روزه را قضا كند ديگر كفاره ندارد.
4-فردى مدت صد و بيست روز روزه بدهكار است،چه وظيفهاى دارد؟آيا بايد هر روز شصت روز روزه بگيرد؟كفاره بر او واجب است يا خير؟
ج-اگر عمدا خورده باشد يا بايد بر هر روز 60 روز روزه بگيرد و يا 60 فقير را سير كند و اگر از روى عذر شرعى آن را خورده است فقط بايد آنها را قضا كند و كفاره غير عمد هم بدهد.
5-تقريبا يك ماه روزه گرفتهام به اين نيت كه اگر روزهاى بر عهدهام هست مبرى شود و گر نيست قصد قربت مطلق باشد،آيا اين يك ماه به حساب روزههايى كه بر ذمه من است محسوب مىشود؟
ج-محاسبه مىشود.
6-كسى كه نمىتواند چه مقدار روزه را قضا دارد و با فرض داشتن روزه قضا روزه مستحبى گيرد،آيا روزه مستحبى او صحيح است؟همچنين اگر كسى معتقد باشد روزه قضا ندارد ولى در واقع روزه قضا بر عهده دارد چطور؟
ج-اگر مىداند كه روزههايى از او قضا شده اما مقدار آن را نمىداند نمىتواند روزه مستحبى بگيرد و بايد به مقدارى كه يقين به قضا دارد،نيست روزه قضاى واجب كند و اگر معتقد است كه روزه قضا ندارد،گرفتن روزه مستحبى بلامانع است.
نام کتاب : BOK29722 نویسنده : 0 جلد : 1 صفحه : 137