نام کتاب : BOK35206 نویسنده : 0 جلد : 1 صفحه : 626
{aج 4 - بازى نمودن نقش پيامبران و ائمه اطهار (ع) و حضرت زهرا (س)a} {aبصورت كامل جايز نيست.a}
س 5 - اخيراً بطور گسترده ديده مىشود چهره معصومين (ع) نقّاشى شده و با شكلهاى مختلف كه مناسب با شأن آنها نيست در بازار عرضه و به فروش رسانده مىشود كه بعضاً پاره و در زير پا ريخته مىشود خريد و فروش و نگهدارى و از بين بردن آنها چگونه است؟
{aج 5 - چون نسبت اين عكسها به معصومين (ع) صحيح نيست و در بسيارى از موارد موجب هتك مىگردد، از مؤمنين درخواست مىگردد اينگونه عكسها را ترويج نكنند و از خريد آن بپرهيزند.a}
س 6 - در صورتى كه نمايش زندگى و چهره معصومين در فيلم مستلزم هيچگونه اهانتى به ساحت مقدّس آن حضرات نباشد و مردم را به تأسّى و الگوپذيرى از روشها، منشها و اخلاقيات آن بزرگواران ترغيب نمايد:
اوّلاً: بازى هنرپيشگان در نقش معصومين چه حكمى دارد؟
ثانياً: نشان دادن چهره هنرپيشه به جاى چهره معصوم و نمايش حركات و سكنات معصوم مثل راه رفتن، نشستن، برخاستن، غذا خوردن و خوابيدن چه حكمى دارد؟
ثالثاً: آيا مىتوان به منظور آب و تاب دادن و جذابيّت بخشيدن به داستان سخنانى را كه از معصومى صادر شده از زبان معصوم ديگرى بيان كرد؟
رابعاً: آيا مىتوان براى به تصوير كشيدن مواضع فكرى معصوم واقعهاى را به تصويركشيد كه اتّفاق نيفتاده مثلاً مىدانيم كه همه معصومين در مقابل ستمگران محكم و استوار بودهاند حال اگر فرض كنيم در زندگى يكى از معصومين اتّفاقى نيفتاده كه حضرت معصوم در مقابل ستمگرى ايستادگى كند يا تاريخ آن را براى ما نقل نكرده باشد آيا مىتوان داستانى را ساخت و تصوير كرد تا روحيه ظلم ستيزى معصوم (ع) نمايش داده شود؟
{aج 6 - اوّل و دوّم: با فرض مرقوم اشكال ندارد ولى از نظر ما اشكال موضوعى دارد كه كمتر مىتوان احراز نمود كه بر نمايش گذاشتن چهره معصومين (ع) هتك حرمت نباشد.
سوّم: در صورتى كه قطعاً از معصومى مشخص نقل شده و از معصوم ديگر نقل نگرديده نسبت دادن صحيح نيست ولى اگر نقل شده ولى به معصوم مشخصى نسبت داده نشده و يا نمىدانيد كه از كدام معصوم نقل شده مىتوان به هر كدام از a}
نام کتاب : BOK35206 نویسنده : 0 جلد : 1 صفحه : 626