responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : احکام اسلامی نویسنده : پژوهشکده تحقیقات اسلامی    جلد : 1  صفحه : 153

درس بيستم

احكام خوردن و آشاميدن‌

خداوند بزرگ، طبيعت زيبا، حيوانات، ميوه‌ها و سبزيجات را در اختيار انسان قرار داده، تا از آنها براى خوردن و آشاميدن، پوشاك، مسكن و ساير نيازهاى خود استفاده كند؛ ولى براى حفظ سلامتى جسم و جان آنها، بقاى نسل‌ها و احترام به حقوق ديگران، مقرراتى قرار داده است. در اين درس به برخى از احكام و مقررات الهى در خوردن و آشاميدن مى‌پردازيم.

انواع خوراكى‌ها

1- خوراكى‌هاى گياهى مانند ميوه‌ها و سبزيجات.

2- خوراكى‌هاى حيوانى، كه به سه دسته، چهارپايان- اعم از اهلى و وحشى- پرندگان و آبزيان تقسيم مى‌شوند.

احكام خوراكى‌ها

احكام مربوط به خوراكى‌ها را مى‌توان در چهار محور زير خلاصه كرد:

الف- خوراكى‌هاى گياهى: تمام ميوه‌ها و سبزيجات حلال است؛ مگر آنچه براى بدن ضرر داشته باشد.

ب- چهارپايان: در ميان چهارپايان اهلى خوردن گوشت انواع گوسفند، گاو و شتر، حلال و اسب، قاطر و الاغ، مكروه و سگ، گربه و

نام کتاب : احکام اسلامی نویسنده : پژوهشکده تحقیقات اسلامی    جلد : 1  صفحه : 153
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست