حسو \ hasū\ ، از خوراکهای بومی روستای آهار. برای تهیۀ این غذا از آرد دانۀ گیاهی به نام «تالی» استفاده میشود. دانههای تالی شبیه عدس و کمی پُرتر از آن است. این دانه در مناطق دیگر شمیرانات با نامهای آمیل و گابدونه خوانده میشود (نک : ه د، آهیلو). برای پخت این غذا ابتدا پیاز را سرخ میکنند، سپس مقداری آرد تالی به آن اضافه کرده، بعد از اینکه کمی طلایی شد، رویش آب میریزند و به هم میزنند تا زمانی که جوش بیاید. مدت کوتاهی بعد از جوشیدن، حسو آماده است. حسو را با نان ترید میکنند و میخورند.