- {aمسأله 64 - a}تخلى در ملك كسى كه اجازه تخلّى نداده و در جايى كه براى عدّه مخصوصى وقف شده مثل بعضى از مدرسه ها، وروى قبر مؤمنين در صورتى كه بىاحترامى به آنان باشد حرام است.
- {aمسأله 65 - a}در سه صورت مخرج غائط فقط با آب پاك مىشود: {aاوّلa} آن كه با غائط، نجاست ديگرى مثل خون بيرون آمده باشد، {aدومa} آن كه نجاستى از خارج به مخرج غائط رسيده باشد، {aسومa} آن كه اطراف مخرج بيشتر از مقدار معمول آلوده شده باشد و در غير اين سه صورت مىشود مخرج را با آب شست و يا به دستورى كه بعداً گفته مىشود، با پارچه و سنگ و مانند اينها پاك كرد، اگرچه شستن با آب بهتر است وجمع اكمل است.
- {aمسأله 66 - a}مخرج بول با غير آب پاك نمىشود، و در كر و جارى اگر بعد از برطرف شدن بول يك مرتبه بشويند كافيست، ولى با آب قليل بايد دو مرتبه شست.
- {aمسأله 67 - a}اگر مخرج غائط را با آب بشويند، بايد چيزى از غائط در آن نماند، ولىباقيماندن رنگ وبوى آن مانعى ندارد و اگر در دفعه اوّل طورى شسته شود كه ذرّهاى از غائط در آن نماند، دوباره شستن لازم نيست.
- {aمسأله 68 - a}با سنگ و كلوخ ومانند اينها اگر خشك وپاك باشند مىشود مخرج غائط را تطهير كرد، و چنانچه رطوبت كمى داشته باشند كه بمخرج نرسد اشكال ندارد، ولى بايد به احتياط واجب از سه دفعه كمتر نباشد اگرچه بيك مرتبه يا دو مرتبه مخرج پاكيزه شود.
- {aمسأله 69 - a}احتياط واجب آن است كه سنگ يا پارچهاى كه غائط را با آن بر طرف مىكنند، سه قطعه باشد و اگر با سه سنگ بر طرف نشود، بايد به قدرى سنگها را اضافه نمايند تا مخرج كاملاً پاكيزه شود، ولى باقيماندن ذره هاى كوچكى كه ديده نمىشود اشكال ندارد.
- {aمسأله 70 - a}پاك كردن مخرج غائط با چيزهائى كه احترام آنها لازم است، مانند كاغذى كه اسم خدا وپيغمبر بر آن نوشته شده حرام است، و با استخوان وسرگين هم نبايد مخرج غائط را پاك كرد چون حاصل شدن طهارت با استخوان وسرگين مشكل است، و اگر كسى با اينها غائط را بر طرف كند، معصيت كرده است.