{aشرط هشتمa} آن كه به قصد قربت يعنى براى انجام فرمان خداوند عالم وضو بگيرد واگر براى خنك شدن يا به قصد ديگرى وضو بگيرد باطل است.
- {aمسأله 288 - a}لازم نيست نيت وضو را بر زبان بگويد يا از قلب خود بگذراند ولىبايد در تمام وضو متوجه باشد كه وضو مىگيرد به طورى كه اگر از او بپرسند چه مىكنى بگويد وضو مىگيرم.
{aشرط نهمa} وضو را به ترتيبى كه گفته شد بجا آورد يعنى اول صورت وبعد دست راست وبعد دست چپ را بشويد وبعد از آن سر و بعد پاها را مسح نمايد و احتياط واجب آن است كه پاى راست را قبل از پاى چپ مسح بكشد و اگر به اين ترتيب وضو نگيرد باطل است.
{aشرط دهمa} آن كه كارهاى وضو را پشت سر هم انجام دهد.
- {aمسأله 289 - a}اگر بين كارهاى وضو به قدرى فاصله شود كه وقتى مىخواهد جايىرا بشويد يا مسح كند رطوبت جاهايى كه پيش از آن شسته يا مسح كرده خشك شده باشد به شرط اين كه موالات عرفاً به هم خورده باشد، وضو باطل است و اگر فقط رطوبت جايى كه جلوتر از محلّى است كه مىخواهد بشويد يا مسح كند، خشك شده باشد مثلاً موقعى كه مىخواهد دست چپ را بشويد رطوبت دست راست خشك شده باشد وصورت تر باشد وموالات به هم نخورده باشد وضو صحيح است، گرچه احتياط مستحب آن است كه وضو را باطل كند و از سر بگيرد.
- {aمسأله 290 - a}اگر كارهاى وضو را پشت سر هم بجا آورد ولى به واسطه گرماى هوا يا حرارت زياد بدن و مانند اينها رطوبت خشك شود وضوى او صحيح است.
- {aمسأله 291 - a}راه رفتندر بينوضو اشكالندارد، پساگر بعد از شستن صورت و دستها چند قدم راه برود و بعد سر و پا را مسح كند وضوى او صحيح است.
{aشرط يازدهمa} آن كه شستن صورت و دستها و مسح سر و پاها را خود انسان انجام دهد و اگر ديگرى او را وضو دهد، يا در رساندن آب به صورت و دستها و مسح سر و پا به او كمك نمايد، وضو باطل است.