آن ورساندن آب بروى زخم ممكن باشد، بايد آن را آب بكشد وموقع وضو آب را بزخم برساند، در صورتى كه آب براى زخم ضرر دارد، يا آن كه رساندن آب بروى زخم ممكن نيست، يا زخم نجس است ونميشود آن را آب كشيد، بايد اطراف زخم را بشويد و اگر جبيره پاك است بايد روى آن را مسح كند و اگر جبيره نجس است، يا نمىشود روى آن را دست تر كشيد، مثلاً دوايى است كه به دست مىچسبد، پارچه پاكى را به طورى كه جزء جبيره حساب شود، روى آن بگذارد ودست تر روى آن بكشد، اگر اين هم ممكن نيست، احتياط واجب آن است كه وضو بگيرد به شستن اطراف آن و تيمّم هم بكند.
- {aمسأله 336 - a}اگر جبيره تمام صورت يا تمام يكى از دستها يا تمام هر دو دست را گرفته باشد، بايد وضوى جبيرهاى بگيرد و بنابر احتياط واجب تيمّم همبنمايد.
- {aمسأله 337 - a}اگر جبيره تمام اعضاى وضو را گرفته باشد بنابر احتياط واجب بايد وضوى جبيرهاى بگيرد وتيمّم هم بنمايد.
- {aمسأله 338 - a}كسى كه در كف دست وانگشتها جبيره دارد و در موقع وضو دست تر روى آن كشيده است، بايد سر وپا را با همان رطوبت جبيره مسح كند در صورتىكه باكف دست، مسح ممكن نباشد.
- {aمسأله 339 - a}اگر جبيره تمام پهناى روى پا را گرفته ولى مقدارى از طرف انگشتان ومقدارى از طرف بالاى پا باز است جاهايى كه باز است روى پا را وجايى كه جبيره است روى جبيره را مسح كند.
- {aمسأله 340 - a}اگر در صورت يا دستها چند جبيره باشد، بايد بين آنها را بشويد و اگر جبيرهها در سر يا روى پاها باشد، بايد بين آنها را مسح كند و در جاهايى كه جبيره است بايد به دستور جبيره عمل نمايد.
- {aمسأله 341 - a}اگر جبيره بيشتر از معمول اطراف زخم را گرفته وبرداشتن آن ممكن نيست، بايد به دستور جبيره عمل كند، و به احتياط واجب تيمّم هم نمايد و اگر برداشتن جبيره ممكن است بايد جبيره را بردارد، پس اگر زخم در صورت ودستها