- {aمسأله 389 - a}اگر بخواهد با عين پول حرام يا پولى كه خمس آن را نداده به حمّامى بدهد، غسل او باطل است در صورتى كه در خمس به ضمانت شرعى عمل نكرده باشد.
- {aمسأله 390 - a}اگر مخرج غائط را در آب خزينه تطهير كند و پيش از غسل شك كند كه چون در خزينه تطهير كرده حمّامى به غسل كردن او راضى است يا نه، غسل او باطل است، مگر اين كه پيش از غسل حمّامى را راضى كند.
- {aمسأله 391 - a}اگر شك كند كه غسل كرده يا نه بايد غسل كند ولى اگر بعد از غسل شك كند كه غسل او درست بوده يا نه، لازم نيست دوباره غسلنمايد.
- {aمسأله 392 - a}اگر در بين غسل، حدث اصغر از او سر زند مثلاً بول كند، غسل را رها كند و دوباره غسل نمايد و وضو هم بگيرد و يا آن كه آن غسل را تمام كند و دوباره بنابر احتياط واجب غسل كند به قصد تمام يا اتمام و بعد از آن وضو هم بگيرد و احتياطاً غسل دوم را مثل اوّل در ترتيبى و ارتماسى بودن انجام دهد.
- {aمسأله 393 - a}اگر به خيال اين كه به اندازه غسل ونماز وقت دارد براى نماز غسل كند، غسل او صحيح است اگر قصد غسل را على اىّ حال داشته باشد.
- {aمسأله 394 - a}كسى كه جنب شده اگر شك كند غسل كرده يا نه نمازهايى را كه خوانده صحيح است ولى براى نمازهاى بعد بايد غسل كند.
- {aمسأله 395 - a}كسى كه چند غسل بر او واجب است مىتوانند به نيّت همه آنها يك غسل بجا آورد، و اگر يكى از آنها غسل جنابت بوده وقصد غسل جنابت را به تنهايى بنمايد كافى است ووضو لازم نيست و اگر غير از جنابت را قصد كند باز كافىاست وليكن بنابر احتياط وضو هم بگيرد.
- {aمسأله 396 - a}اگر بر جايى از بدن، آيهء قرآن يا اسم خداوند تعالى نوشته شده باشد، بنابر احتياط واجب اگر ممكن است بايد آن را از بين ببرد و اگر ممكن نيست، بايد وضو وغسل را ارتماسى انجام دهد، و چنانچه بخواهد وضو يا غسل راترتيبىبجا آورد، بايد آب را طورى به بدن برساند كه دست او به نوشته نرسد.
- {aمسأله 397 - a}كسى كه غسل جنابت كرده، نبايد براى نماز وضو بگيرد ولى با غسلهاى ديگر نمىشود نماز خواند و بايد وضو هم گرفت.