- {aمسأله 172 - a}اگر نجاست بدن را در آب كر يا جارى برطرف كنند، بدن پاك مىشود، وبيرون آمدن و دوباره در آب رفتن لازم نيست.
- {aمسأله 173 - a}غذاى نجسى كه لاى دندانها مانده اگر آب در دهان بگردانند و به تمام غذاى نجس برسد پاك مىشود.
- {aمسأله 174 - a}اگر موى سر و صورت زياد باشد و آب هم قليل، احتياطاً بايد فشار دهند كه غساله آن جدا شود.
- {aمسأله 175 - a}اگر جايى از بدن يا لباس را با آب قليل آب بكشند، اطراف آنجا كه متصل به آن است ومعمولاً موقع آب كشيدن آنجا نجس مىشود، با پاك شدن جاى نجس پاك مىشود، و همچنين است اگر چيز پاكى را پهلوى چيز نجس بگذارند و روى هر دو آب بريزند پس اگر براى آب كشيدن يك انگشت نجس، روىهمه انگشتهاآب بريزند، وآب نجس به همه آنها برسد، بعد از پاك شدن انگشت نجس تمام انگشتها پاك مىشود.
- {aمسأله 176 - a}گوشت ودنبهاى كه نجس شده، مثل چيزهاى ديگر آب كشيده مىشود و همچنين است اگر بدن يا لباس، چربى كمى داشته باشد كه از رسيدن آب به آنها جلوگيرى نكند.
- {aمسأله 177 - a}اگر ظرف يا بدن نجس باشد و بعد به طورى چرب شود كه جلوگيرى از رسيدن آب به آنها كند، چنانچه بخواهند ظرف وبدن را آب بكشند، بايد چربى را برطرف كنند تا آب به آنها برسد.
- {aمسأله 178 - a}چيز نجسى كه عين نجاست در آن نيست، اگر زير شيرى كه متصل به كر است يكدفعه بشويند، پاك مىشود و نيز اگر عين نجاست در آن باشد، چنانچه عين نجاست آن، زير شير يابوسيله ديگر بر طرف شود وآبى كه از آن چيز مىريزد بو يا رنگ يامزه نجاست نگرفته باشد با آب شير پاك مىشود. اما اگر آبى كه از آن مىريزد بو يا رنگ يا مزه نجاست گرفته باشد بايد به قدرى آب شير روى آن بريزند تا در آبى كه از آن جدا مىشود بو يا رنگ يامزه نجاست نباشد.